Medarbetare på Solöga

Möt våra medarbetare

Anna Öhman

Huvudman

Att ansvara för föskolans kvalitet och utveckling är stimulerande. Systematisk kvalitetsarbete, Unikum och styrverket BRUK är ett stöd i vårt dagliga arbete.

Katerina Vassilikopoulou

Legitimerad Förskollärare

Jag brinner för varje barn att inse sin egen förmåga. Jag vill förmedla entusiasm och lust att lära till barnen, har vi kul på vägen ja då har vi lyckats.

Mia King

Pågående utbildning till förskollärare

Jag vill få barnen till att upptäcka hur fantastisk vår närmiljö är! Det man tycker om är man rädd om, det skapar en förståelse för vår direkta miljö. Tillsammans med barnen arbetar vi årligen med vår Grön Flagg resa.

Mathilda Lindahl

Barnskötare

Förskolan ligger mig varmt om hjärtat, jag har arbetat med barn under en lång tid. Jag är en person med mycket energi och jag tycker all vår pedagogik kan utföras i vår fina utemiljö.

Ann-Christin Lindskog Öhman

Barnskötare

Jag har och arbetar med barn inom idrott i många år, rörelse och ute verksamhet ser jag som viktiga område för varje barn. Kombinationen med lärande och lek är otroligt givande.

Förskolan Solöga

Förskola Beddingestrand, Trelleborg