Medarbetare på Solöga

Möt våra medarbetare

Katerina Vassilikopoulou

Legitimerad Förskollärare/ Skolchef

Jag brinner för varje barn att inse sin egen förmåga. Jag vill förmedla entusiasm och lust att lära till barnen, har vi kul på vägen ja då har vi lyckats.

katerina@forkolansologa.se

Mathilda Lindahl

Utbildad barnskötare/ Elevassistent

Förskolan ligger mig varmt om hjärtat, jag har arbetat med barn under en lång tid. Jag är en person med mycket energi och jag tycker all vår pedagogik kan utföras i vår fina utemiljö.

Mia King

Legitimerad förskollärare

Jag vill få barnen till att upptäcka hur fantastisk vår närmiljö är! Det man tycker om är man rädd om, det skapar en förståelse för vår direkta miljö. Tillsammans med barnen arbetar vi årligen med vår Grön Flagg resa.

Paniz Kanani

Barnskötare

Att ta hand om barnen, skapa en trygg barngrupp och samtidigt se det enskilda barnet är viktigt för mig. Det är också viktigt för mig att ta vara på barnens olikheter och att ge varje barn förutsättningar att utvecklas och lära.

Melisa Smriko

Barnskötare

Jag trivs i den fantastiska utemiljön på förskolan som ger barnen större möjlighet till att vara kreativa. Det är tillsammans med barnen vi får idéer och som gör att vi tillsammans kan utveckla deras lärande, det känns bra att få ta del av detta.

Ann-Christin Lindskog Öhman

Barnskötare SISU Idrottsutbildad

Jag har och arbetar med barn inom idrott i många år, rörelse och ute verksamhet ser jag som viktiga område för varje barn. Kombinationen med lärande och lek är otroligt givande.

Lizethe Broman

Anna Öhman

Biträdande rektor

Att ansvara för föskolans kvalitet och utveckling är stimulerande. Systematisk kvalitetsarbete, Unikum och styrverket BRUK är ett stöd i vårt dagliga arbete.

Förskolan Solöga

Förskola Beddingestrand, Trelleborg